1. Haberler
  2. Galatasaray
  3. Uzun soluklu neler yapmalıyız bunları düşünmeliyiz

Uzun soluklu neler yapmalıyız bunları düşünmeliyiz

Fatih Terim maç sonu açıklamaları
Fatih Terim maç sonu açıklamaları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Ligin 33. haftasında Galatasaray sahasında Göztepeyi konuk etti. Karşılaşm 3-1’lik Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim maça ilişkin konuştu.

“Bazı oyuncularımız top tutmakta zorlandı”

Her şeyi uçlarda yaşadıklarını belirten Terim, “Oyunu domine eden Galatasaray’ın uzun süredir kazanması mental açıdan sıkıntı yarattı. Bazı oyuncularımız top tutmakta zorlandı, bunların hepsi o maçların travması. Bakalım ligi nerede bitireceğiz. Galatasaray’ın ve benim alışık olmadığımız bu galibiyet hasretinin bittiği için sevinçliyiz. Normalde böyle bir şey olmamalı.” dedi.

“Maddi konular manevi konular kurumsal konular var”

Yönetimin ihtar çekenler için bir açıklama yaptığını belirten tecrübeli teknik adam, “Yönetim sık sık açıklama yapıyor. Maddi konular, manevi konular, kurumsal konular var. Önümüzdeki yılların sıkıntıları var. Çok sert, yani hepimizin ısrarla üzerinde durmamız gereken sorunların planlamasını doğru yapmalıyız. Şampiyonlar Ligi yarayı ufak da olsa kapatabilir ama uzun soluklu neler yapmalıyız, bunları düşünmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

diyagonal.net

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir