1. Haberler
  2. Beşiktaş
  3. Şenol Güneş’ten galibiyet parolası

Şenol Güneş’ten galibiyet parolası

Şenol Güneş - diyagonal.net
Şenol Güneş - diyagonal.net
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş takımla yaptığı görüşmede, “Savaşırsak zafer bizim. Bu maçı kazanırsak bizi kimse durduramaz” dedi.

 

5bdbce9a66a97cf374eaa9e9 300x169 - Şenol Güneş'ten galibiyet parolası

Beşiktaş Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Şenol Güneş, dünkü idman öncesinde takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Deneyimli hoca yaptığı görüşmede Bu maçı önce beyninizde kazanmalısınız. Çok güçlü bir takımla oynayacağız. Üstelik bu takım bize ters gelen bir ekip. Ancak savaşırsak zafer bizim” ifadelerinde bulundu.

Kazanırsak kimse bizi durduramaz

Tecrübeli hoca takımına ayrıca Başakşehir’i yenmeleri halinde kendilerini hiçbir takımın durduramayacağını vurguladı. Ayrıca ”Galip geldiğimiz takdirde zirve yarışında ciddi biçimde iddialı duruma geleceğiz” diye ekledi.

Hata istemiyorum

Başakşehir’in tehlikeli oyuncuları olduğunu ifade eden  Şenol Güneş “Bu maçta hata istemiyorum. Özellikle pas hatası olmasın. Topu ne kadar kendimizde tutarsak şansımız o kadar artar” dedi.

Şampiyon gibi oynayın

Başakşehir karşısında galibiyet haricinde hiçbir sonucun kendilerini tatmin etmeyeceğini vurgulayan Şenol Güneş, “Şampiyon gibi oynayın. Sizden iyi bir performans bekliyorum” dedi.

Haberin kaynağı : diyagonal.net

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir