1. Haberler
  2. Futbol
  3. Serdar Aziz:”Güzel günler göreceğiz”

Serdar Aziz:”Güzel günler göreceğiz”

Serdar Aziz Haberleri - www.diyagonal.net
Serdar Aziz Haberleri - www.diyagonal.net
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı Lacivertlilerin tercübeli stoperi Serdar Aziz, ”Kulübümüz adına bu zor günler geride kalacak ve güzel günler göreceğiz” dedi.

FB TV’ye açıklamalarda bulunan milli futbolcu, sarı lacivertli taraftarlara övgüler yağdırırken, Başakşehir maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe taraftarı önünde çıktığı ilk maçı ve kaydettiği golün ardından yaşadığı sevinci anlatan Serdar Aziz, “Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Ben Fenerbahçe’ye hazır olmadan geldim, çok eksiğim vardı. Oynama sürecim bundan dolayı biraz uzadı. Çalışarak geldim tabii ama takım antrenmanlarıyla eş değer olmuyor. İlk maçıma da Kayserispor karşısında çıktım. Hazır olmadığım için de iyi oynadığım söylenemez.”

”Taraftarımızın karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyordum. Fenerbahçe’ye karşı birçok kez bu müthiş atmosferde zor anlar yaşamıştım. Allah’ın izniyle bu formayı giymek nasip oldu ve taraftarımız karşısına çıktım, o müthiş atmosferi gördüm. Transfer olduktan sonra Göztepe maçında taraftar bizi Tolgay’la beraber bağrına bastı, tribünlere çağırdı, sevgi gösterilerinde bulundu. Bu sevginin karşılığını vermek gerekiyor. Tolgay da ben de bunun karşılığını yavaş yavaş vereceğiz. Ben de taraftarımızın karşısına çıktım. Müthiş bir atmosfer vardı. Golümü de attım. Gerçekten müthiş bir duygu. Eşim de golümden sonra ağladı, formayı da ona armağan ettim. Duygusal anlar yaşadık, zorlu süreçlerden geçtik ve sonunda mutlu olmayı fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum.”

Kulübümüz adına ”bu zor günler geride kalacak ve güzel günler göreceğiz.” dedi.

diyagonal.net

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir